acer aspire 5720g

Problémy s Vašimi notebooky a možnosti jejich řešení.

Moderátor: trta911

acer aspire 5720g

Příspěvekod macisko1 » úte 02. říj 2012 11:00:39

Zdravim mam problem s nb po zapnutu mi nabehne cierna obrazovka s pruhom v strede . Myslim si ze ci to moze byt dedikovana graf karta. moze to byt ona je to nvidia 8600m. a ked este isiel ako tak tak mi pisalo nieco take ze nvidia kernel 41 nieco a uz je v poriadku. vetsinou to robilo pri spusteni hry .. dakujem za odpovede
macisko1
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 02. říj 2012 10:55:00

Re: acer aspire 5720g

Příspěvekod -- DiL -- » úte 02. říj 2012 17:07:10

Dobrý den,

jak notebook zobrazuje na externím monitoru? Dle zmínky o chybě z doby, kdy ještě notebook "fungoval", to ale tipuji na defekt grafické karty. Vaší výhodou (respektive výhodou tohoto notebooku) budiž fakt, že grafika je v MXM slotu a relativně snadno dostupná náhrada lze zakoupit za cca 83,-USD z ebay-e (ATI HD3650 MXM2 256MB DDR3). Více o instalaci grafiky ve článku Acer Aspire 5720zg - výměna grafické karty.
-- DiL --
Administrátor
 
Příspěvky: 309
Registrován: pon 11. črc 2011 20:04:32

Re: acer aspire 5720g

Příspěvekod macisko1 » úte 02. říj 2012 17:49:43

asi to bude ona lebo po preinstalovani vindovsu mi nabehla len grafika a to len 64MB a ked som dal ovladace na nvidia tak to takto zblblo.
macisko1
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 02. říj 2012 10:55:00

Re: acer aspire 5720g

Příspěvekod macisko1 » úte 02. říj 2012 18:45:22

dobry den chcem sa spytat ci nemate nejaku g.kartu nahodou na predaj. pre dIl
macisko1
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 02. říj 2012 10:55:00

Re: acer aspire 5720g

Příspěvekod macisko1 » úte 02. říj 2012 19:27:48

ked vyberiem kartu z mxm slotu a zapnem bez nej mal by ist>>??? prosim odpiste
macisko1
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 02. říj 2012 10:55:00

Re: acer aspire 5720g

Příspěvekod -- DiL -- » čtv 04. říj 2012 17:53:35

Vhodná grafická karta je např. ATI Mobility Radeon HD3650 MXM2 . Pokud v MXM slotu nebude instalována grafická karta a stisknete tlačítko ON, notebook se zapne (tzn.rozsvítí se kontrolky, roztočí ventilátor atd.) ale obrazovka zůstane bez obrazu (jak interní LCD tak připojený externí monitor).
-- DiL --
Administrátor
 
Příspěvky: 309
Registrován: pon 11. črc 2011 20:04:32


Zpět na Mám problém s notebookem..

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron